PASTÍS DE FORMATGE - AMB CECOFRY (freidora d'aire)

Aquesta recepta està feta amb Freidora d'Aire  en el meu cas CECOFRY


INGREDIENTS:

🍰 500 g de formatge crema (tipus Philadelphia)

🍨 200 ml de nata amb un 35% de matèria grassa

🥚 3 ous L

🍞 30 g de maicena

🍡100 g de sucre blanc

🧂1 polsim de sal fina.


🍰 Motllo que entri a la freidora d'aire

🍰Paper d'alumini 

🍰 Paper de forn (vegetal)


FEM EL PLAT:

Prèviament  és precalfar la fregidora d'aire a 200 ℃ durant 5 minuts.


■ Posa els ingredients amb una batidora, jo ho faig amb una  batidora o thermomix, ha de quedar homogeni i sense grumolls.

■ Humiteja 1 full de paper vegetal i folra l'interior del motlle, jo ho faig amb una mica de mantequilla

■ Tira la mescla en el motlle i dona-li uns cops secs per a explotar les bombolles

■ Tapa la superfície amb paper d'alumini, fes-li uns forats i introdueix el motlle en la fregidora d'aire

■ Programa 170 ℃ i 45 minuts, treu el paper d'alumini i a continuació, 200 ℃ i 8 minuts més. 

■ Deixa reposar el pastís amb la cubeta entreoberta 15 minuts i porta a la nevera (Consell,  deixa que es refredi a temperatura ambient. )