Pasta a la Carbonara

INGREDIENTS

400 gr. de pasta

200 gr. de panceta de porc fumada (bacon)

2 ous

200 gr. de nata líquida per cuinar (els tetra briks, petits ja dona messura)

70 gr. formatge parmessano


Sal


PREPARACIÓ

Posem a bullir una olla amb molta aigua, quan arriba al punt de bullició afegim la sal i la pasta que volguem importantissim, feu-la bullir segons el envas (7, 8 .... els minuts que indiqui )


En una cassola afegirem el bacon i amb el seu propi greig el dorarem... Quan manquin uns 2-3 minuts de cocció de la pasta; afegirem en un bol els ous i la nata líquida, batem fins que estigui tot ben barrejat.

Escurrim la pasta (no li pasem aigua freda)

Tornem a posar la cassola amb el bacon al foc, i quan estigui una mica calent li afegim la barreja dels ous i la nata, li anem donant voltes per que no s'enganxi, quan veiem que ja comença a cuallar li afegim la pasta que ja estara ben escorreguda, l'anem barrejant fins que cualli els ous, la nata i la pasta.

Emplatem i li afegim el parmessano (a qui li agradi)


Suposo que la recepte te moltes variant, així és com la faig jo, i hem dona molt bon resultat amb els meus nens.