Espaguetis al pesto

INGREDIENTS

400 gr. de espaguetis o pasta (la que més t'agradi)

4 daus d'albahaca (jo la compro congelada a la Sirena, dona un resultat bonissim)

100 gr. de formatge parmessano

1 grapat de pinyons

oli, normalment uns 100 o 125 cl. (segons veuieu)

1 cullereta de sal


PREPARACIÓ

Posem a bullir una olla amb molta aigua, quan arriba al punt de bullició afegim la sal i els espaguetis (o la pasta), importantissim, feu-la bullir segons el envas (7, 8 .... els minuts que indiqui ) mentres .....

En un pot de batedora, afegeix els daus de l'albahaca, els pinyons, 50 gr. del parmessano i tot el oli, li passas la batedora, fins que tots els ingredients estan barrejats i triturats.

... Una vegada la pasta ja esta bullida la escurrim (NO li passem aigua freda), la emplatem, afegim la salsa pesto i li posem qui vulgui parmessano.


Aquesta recepte suposo que te moltes variants, jo la faig així.