OUS FARCITS

Ingredients

4 ous
1 llauna de tonyina (escorreguda)
maionesa
olives negres (opcional, jo les posso trinxades perquè a la meva filla li agrada)

Elaboració

Posa a bullir els ous (8 minuts) si ho fas amb vitroceràmica, (fes-los bullir 2 minuts i deixals amb la calor de la vitro fins els 8 minuts queden perfectes)

Escorre la llauna de tonyina i la reserves en un plat o bol

Pela els ous i els talles per la meitat (verticalment, o sigui de la part de la punta fins la part de la panxa) treus els rovells i els reserves amb la tonyina.  Amb una forquilla xafem i barrejem el rovell amb la tonyina, una vegada ja esta prou xafat i barrejat (va a gust) afegim la maionesa.  Farem una pasta,  amb una cullera farcim els ous que hem reservat els hi possem per sobre el que més us agradi;

  • ou ratllat
  • pebrot vermell
  • olives negres etc....
I ara ve el més bo, segurament la pasta que heu fet en sobri, doncs, amb una cullera li doneu als nens, aquesta "marranada" els hi encanta, i com no a mi també.

Aquesta recepta la he fet sempre, li vaig veure fer a la meva mare