OUS FARCITS
Ingredients
4 ous
1 llauna de tonyina (escorreguda)
maionesa
olives negres (opcional, jo les posso trinxades perquè a la meva filla li agrada)
Elaboració
Posa a bullir els ous (8 minuts) si ho fas amb vitroceràmica, (fes-los bullir 2 minuts i deixals amb la calor de la vitro fins els 8 minuts queden perfectes)
Escorre la llauna de tonyina i la reserves en un plat o bol
Pela els ous i els talles per la meitat (verticalment, o sigui de la part de la punta fins la part de la panxa) treus els rovells i els reserves amb la tonyina. Amb una forquilla xafem i barrejem el rovell amb la tonyina, una vegada ja esta prou xafat i barrejat (va a gust) afegim la maionesa. Farem una pasta, amb una cullera farcim els ous que hem reservat els hi possem per sobre el que més us agradi;
- ou ratllat
- pebrot vermell
- olives negres etc....
Aquesta recepta la he fet sempre, li vaig veure fer a la meva mare
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada