BUNYOLS DE TARONJA
Ingredients
3 ous frescos
1 iogurt blanc
200 g de farina
1 taronja gran
1 cullerada d’oli
1 sobre de llevat en pols
oli per fregir
sucre per arrebossar
una mica de sal
Elaboració
Renta la taronja, talla-la a trossos i passa-la per la batedora
Posa-la en un bol i la barreiges amb el iogurt, els ous i l’oli. Tot ben batut
S’hi afegeix la farina amb el llevat i una mica de sal. Tot barreijat
S’escalfa oli abundant en una paella
Amb l’ajut d’una cullera, es diposita la mescla dins l’oli però amb cura perquè els bunyos es doren ràpidament
Es pasen per sucre, s’espolsen i es serveixen calents
27 de desembre 2003. Els faig a casa. Si es mengen calents atipen molt.
He posat més farina que la que diu perquè la pasta estava molt líquida. Freds també són bons
Recepte que m'ha enviat Roser Garcia Guasch
(recepta Pepita Velasco, bugadera, premi a les millors postres, Can Ruti 20 anys)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada