BUNYOLS DE TARONJA

Ingredients



3 ous frescos
1 iogurt blanc
200 g de farina
1 taronja gran
1 cullerada d’oli
1 sobre de llevat en pols
oli per fregir
sucre per arrebossar
una mica de sal



Elaboració

Renta la taronja, talla-la a trossos i passa-la per la batedora
Posa-la en un bol i la barreiges amb el iogurt, els ous i l’oli. Tot ben batut

S’hi afegeix la farina amb el llevat i una mica de sal. Tot barreijat

S’escalfa oli abundant en una paella

Amb l’ajut d’una cullera, es diposita la mescla dins l’oli però amb cura perquè els bunyos es doren ràpidament

Es pasen per sucre, s’espolsen i es serveixen calents


27 de desembre 2003. Els faig a casa. Si es mengen calents atipen molt.


He posat més farina que la que diu perquè la pasta estava molt líquida. Freds també són bons




Recepte que m'ha enviat Roser  Garcia Guasch
(recepta Pepita Velasco, bugadera, premi a les millors postres, Can Ruti 20 anys)