Crema d'espinaques
INGREDIENTS
1/2 Qg. d'espinaques (poden ser congelades)
1 ceba gran
1/2 Qg. de patates
25 g. de mantequilla
1 L. de caldo de pollastre (jo he probat aquest envasat "Hacendado" i surt prou bo, millor natural)
Sal
Pebre
1/2 got de nata liquida per cuinar
PREPARACIÓ
Renta les espinaques (només les fulles); pela i pica la ceba; pela i fes trosos les patates. (ho reservas)
En una caçola a foc mitjà posa la mantega i salteja la seva i les patates 5 minuts. Afageix les espinaques i després de remoureles afegeix el caldo. Salpimenta al gust i tapa-ho durant 0-40 minuts. una vegada passat aquest temps ho trituras amb la batidora o el xino, afageix la nata i acaba de triturar-ho.
Aquest plat ha de servirse calent.
Consell: abans de pasar-ho per la batidora deixa que es refredi, una vegada batut, li dones un cop de calor.
recepte meva.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada