Rotllets de Salmo sobre esparrecs
INGREDIENTS
Espàrrecs mitjans/grossos
Salmó fumat
Lonxes de formatge (jo li poso mantxeg tendre, les lonches tipus trantxete, que és com les vaig provar jo, ho trobo massa pobre)
Tomaquet
pebrot de piquillo per adornar (optatiu, jo no ho poso, però fa maco)
PREPARACIÓ
Renta els tomaquests i els tallas en rodantxes
Talleu el salmó i el formatge en rectangles. feu un rodet amb el salmo i el formatge, que quedi per fora el salmó, i reserveu.
A sobre dels esparrecs poseu la rodantxa de tomaquet i a sobre d'aquesta el rodet de salmó.
Amb un motllo rodo feu unes rodones al formatge i un tros de pebrot, el poseu a sobre del rodet de salmó per decorar.
Es un pintxo que pot servir també d'entrant.
la idea la vaig treure d'un llibre, el que vaig modificar una part dels ingredients.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada